Voetreflexologie

Voor deze behandeling kan je tijdelijk geen afsrpaak maken

 

In de voetreflexologie gaat men ervan uit dat op de voeten zones liggen die overeenkomen met welbepaalde organen en weefsels in het lichaam. 
Datgene wat rechts in het lichaam zit, vind je terug in de rechtervoet, alles wat links in het lichaam zit, vind je in de linkervoet.

Lees verder

Voetverzorging

Een gespecialiseerd voetverzorger doet meer dan alleen maar een basisvoetverzorging. Hij/zij staat ook in voor de preventie en verzorging van huid- en nagelaandoeningen alsook om advies te geven over goede schoenen en voethygiëne. 

Lees verder

Diabetische voetverzorging

De zelfstandig gespecialiseerde voetverzorger staat in voor de eerstelijnsvoetverzorging en is een belangrijke schakel in de samenwerking met de arts, maar ook met verpleegkundigen en mensen werkzaam in de thuiszorg.

Lees verder

Psychozone harmonisering

Psychozone harmonisering is een energetische manier van masseren via de reflexzones, energiebanen en drukpunten op de voeten

Tijdens de massage worden de reflexzones met de acupressuurpunten verbonden zodat het psychologisch en emotioneel evenwicht van de mens hersteld kan worden.

Psychozone harmonisering is een heel zachte en ontspannende manier van masseren waarbij er een gelijke druk op de voeten wordt uitgevoerd

Lees verder

Oorkaarstherapie

Voor deze behandeling kan je tijdelijk geen afsrpaak maken

 

Oorkaarstherapie is een oude warmteremedie die ontdekt werd door de indianen. De oorkaarsen worden gebruikt voor de
zuivering van de geest en het verwijderen van negatieve energieën. Het is een holle kaars die vervaardigd is uit zuiver
linnen dat doordrenkt wordt met bijenwas, honingextract en specifieke kruiden. Door de oorkaars in de gehoorgang te
plaatsen, wordt het trommelvlies lichtjes gemasseerd.

Lees verder

Metamorfose massage

Voor deze behandelijk kan je tijdelijk geen afspraak maken

 

Een metamorfose massage is geschikt voor kinderen en volwassenen. Deze zachte, ontspannende massage behandelt de reflexzones van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. Het ontspannen gevoel brengt je lichaam en geest terug in evenwicht. 

Lees verder

Natacha Hannes

Ik ben een spontane dame die in 2009 haar diploma als gespecialiseerde voetverzorgster heeft behaald. Hierna heb ik nog een bijkomende opleiding gevolgd voor de diabetische voetverzorging en voetreflexologie en psychozone harmonisering.

Mijn passie bestaat erin mensen te helpen, naar hen te luisteren en hen met een volledig ontspannen gevoel naar huis te laten gaan.

Contacteer Natacha