Metamorfose massage

Voor deze behandeling kan je tijdelijk geen afspraak maken

 

Een metamorfose massage is een heel zachte, ontspannende massage waarbij men zachtjes wrijft over de reflexzones van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. Deze massage is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen

Deze behandeling is goed voor iedereen die een probleem heeft, maar niet weet wat ze ermee moeten doen. Het geeft je een ontspannen gevoel en brengt je lichaam en geest opnieuw in evenwicht.

Ontspannende massage voor volwassenen en kinderen

Het helpt je met het verwerken van je emoties na een traumatische ervaring, bij stress en bij een depressie krijg je een beter inzicht over de oorzaken van je probleem. Daarom is deze behandeling perfect geschikt als aanvulling op de psychologische hulp.

De metamorfose massage heeft ook zijn nut voor kinderen met problemen op school, met een minderwaardigheidscomplex, voor kinderen met gedragsstoornissen of indien ze gepest worden op school. Door de ontspannende werking krijgen ze een heel andere kijk op hun probleem.

Bij zwangere vrouwen kan deze ontspannende massage de zwangerschap en de geboorte vergemakkelijken.

Ondersteuningde massage voor lichaam en geest

De massage helpt ook voor mensen die in een veranderingsproces zitten zoals: de thuissituatie, een echtscheiding,  je werk. Bij ziekte of overlijden kan de metamorfose massage ook ondersteunend werken.

Het voordeel van deze massage is dat je niet over je probleem hoeft te praten. Dit zie je vooral bij kinderen, zij praten niet graag over hun verdriet, maar deze behandeling help hen om met hun verdriet om te gaan en dat ze op een gegeven moment er wel over willen praten.

Tenslotte is de metamorfose massage geschikt voor iedereen die wel eens wil genieten van een heerlijke, diepgaande ontspannende massage

Maak snel een afspraak